Welkom bij Breda Beauty

Mijn naam is Veronica Istatia. Ik ben ruim 16 jaar werkzaam bij Parfumerie Douglas. Ondanks dat ik al die jaren met ontzettend veel plezier werk heb ik de mogelijkheid genomen om hiernaast nog iets anders voor mezelf te gaan doen.

Al jaren heb ik een passie voor nagelverzorging. Deze passie kan ik nu uitvoeren in mijn eigen salon, BredaBeauty. Heeft u er ook zo'n hekel aan dat uw nagellak afchipt of al na één dag niet mooi meer zit? Of heeft u ook last van droge handen, ingescheurde nagels of kloven?

Dan is Bredabeauty uw antwoord!!!

Zijn uw handen ook zo droog, ruw, schraal of zelfs pijnlijk? Dat kan komen door externe invloeden zoals bijvoorbeeld weersinvloeden, UV straling van de zon, zure regen, maar ook schoonmaakmiddelen drogen uw handen enorm uit. Droge, schrale en pijnlijke handen met zelfs soms kloven zijn het gevolg. Maar ook interne invloeden zorgen ervoor dat handen pijnlijk zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld eczeem of reuma. Niet alleen zijn de handen pijnlijk, maar een van uw belangrijkste visitekaartjes ziet er onverzorgd uit. Daar is wat aan te doen!

Onderga eens een paraffinebehandeling! Een weldaad, zeker in combinatie met super de luxe manicure, voor uw handen. Maar ook zonder de super de luxe manicure behandeling zijn uw handen weer voelbaar zacht en ontspannen.

Na de super de luxe manicure behandeling dompelt u uw handen in de warme, heerlijk geurende vloeibare paraffine. Vervolgens worden uw handen afgesloten met plastic wegwerphandschoenen en verpakt in speciale isolerende warmte handschoenen.

De behandeling verzacht de opperhuid en maakt de onderhuid elastischer. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant. Een weldaad voor de handen en de nagels! Na ongeveer 10 a 15 minuten wordt de inmiddels gestolde paraffine, van uw handen en polsen gemasseerd.

Deze manicure geeft een facelift aan handen, maakt ze soepel en zacht, vrij van droge rimpels en voorkomt droge pijnlijke winterhanden. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar met een langdurige werking. Tevens worden uw handen beschermd tegen invloeden van buitenaf. Desgewenst worden uw nagels gevijld zoals u het wilt en gepolijst en/of gelakt in de kleur die u wenst.

Een echte schoonheidsbehandeling voor uw handen!

Alleen een paraffine behandeling is uiteraard ook mogelijk, het maximaal haalbare effect zal wel minder zijn.

Welkom bij Breda Beauty

Prachtige handen en nagels vertellen veel over u en zijn uw visitekaartje. Geef ze daarom de verzorging die ze verdienen. Niet iedereen heeft mooie en sterke nagels van zichzelf. Wilt u toch mooie nagels, zomaar, of voor een speciale gelegenheid, dan biedt een bezoek aan BredaBeauty hier een uitkomst. Deskundig en mooi verzorgde nagels zijn een sieraad.