Behandelingen

Nagels worden gelakt
Gelish nagellak

Gelish soak-off gelpolish 

Bent u het lange wachten tot uw nagellak echt droog is zat? Hebt u er genoeg van dat uw nagellak soms na een paar uurtjes alweer beschadigd is?

Wilt u mooi gelakte nagels voor minimaal 3 weken? 

DE oplossing, Gelish soak-off gelpolish , de sensatie op het gebied van nagelverzorging!

Gelish wordt aangebracht als een nagellak, maar geeft het resultaat van een (color) gel. Na het aanbrengen van de lak en het uitharden onder de UV- LED lamp, waarnaar de gelpolish direct droog is. 

Door het soak-off systeem is Gelish zeer eenvoudig te verwijderen met een soak-off remover, zonder de nagels aan te tasten. 


Met keuze uit veel verschillende en prachtige kleuren Gelish, dat kan worden aangebracht op handen en voeten, is er voor ieder wat wils. 

Builder in a bottle (BIAB)

Zijn uw nagels iets zwakker en scheuren ze regelmatig in?

Kies dan voor BIAB. De BIAB gel zit tussen gellak en gelnagel in en is ideaal om een randje of hoekje van de nagel te herstellen. Deze BIAB blijft 3 tot 4 weken perfect zitten en helpt hierbij de natuurlijke nagels groeien.

De behandeling is voor iedereen geschikt, ook voor de gene die hele korte, dunne, flexible nagels hebben die extra versteviging nodig hebben. Deze behandeling is ook te combineren met Gelish soak-off polish

IBX treatment 

Bestaat uit totaal drie IBX behandelingen, welke elke week achtereenvolgend plaatsvinden. De data worden vooraf gepland.

IBX kickstart treatment
Bestaat uit: IBX strong treatment, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, transparante nagellak, nagelriemolie en handcrème.

IBX start treatment
Bestaat uit: IBX strong treatment, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, transparante nagellak, nagelriemolie en handcrème.
Te vergelijken met de behandeling in de kickstart kuur.

IBX vervolg treatment
Bestaat uit: IBX treatment, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, transparante nagellak,nagelriemolie en handcrème.

Deze behandeling is ideaal voor het voortzetten van de IBX kickstart treatment of ter bescherming van de natuurlijke nagel voor het aanbrengen van een gellak.

De naverzorging
De juiste naverzorging van uw nagels in combinatie met de IBX treatment is een must! Vandaar dat u bij de kickstart treatment een flesje nagelriemolie (Dadi’Oil) van mij ontvangt.

BredaBeauty eindigt de IBX treatment met een heerlijke nagelriemolie, Dadi’Oil. Deze olie zal zorgen voor flexibiliteit,stevigheid,bescherming en glans aan uw nagels en nagelriemen. U dient na afloop van de treatment dagelijks door te gaan met het olieën van uw nagels en nagelriemen.

De uitgebreide uitleg over IBX is te vinden via het kopje "IBX".

Dadi'Oil