IBX 

BredaBeauty is een gecertificeerde IBX Salon.

Slappe, dunne, afbladderende nagels? Nagels die snel inscheuren? Harde, droge nagels die sterk lijken maar toch snel breken?

Tot nu toe werden de natuurlijke nagels behandeld met intensieve manicure behandelingen of het plaatsen van kunstnagels. Maar nu is er IBX!

IBX nagellak flesjs

IBX in het kort

Het IBX systeem:
– Versterkt slappe en dunne nagels
– Verminderd witte vlekken
– Hgaliseert ribbels/groeven
– Herstelt splijtende nagels
– Herstelt schilferige nagels
– Hydrateert droge nagels
– Verbetert de kleur en het uiterlijk van de nagel
– Onzichtbaar aan de buitenkant
– Geschikt voor dames én heren!

IBX system uitleg
IBX system nagellak flesjes

Over IBX

Wat is IBX?

Created with Sketch.

IBX is een nieuw en revolutionair tweedelig systeem dat van binnenuit beschadigde nagels helpt te herstellen en versterken. IBX herstelt splijtende, schilferige, slappe, dunne nagels. Het vult ribbeltjes in de nagels op en kan witte vlekjes verminderen. IBX is dé oplossing om uw natuurlijke nagels goed te laten herstellen. Dit gebeurt niet in 1 behandeling maar zal meerdere behandelingen (kuurvorm) nodig hebben. Maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil merken en zien.

De IBX- herstel behandeling is een professionele behandeling die plaats vindt in de salon.

Het is geen product voor thuisgebruik.

Hoe werkt IBX?

Created with Sketch.

IBX werkt binnenin de nagel in plaats van bovenop de nagel. IBX wordt als lak op de nagel aangebracht en is onzichtbaar aan de buitenkant.

Het IBX Systeem gebruikt warmte om voedende oliën (jojoba en avocado) in de bovenste laag van uw nagels te laten dringen. Dit doordringende en versterkende systeem wordt uitgehard onder invloed van UV-energie in een professionele salon LED-lamp. Door het uithardingsproces vormt er zich een soepel netwerk van polymeren in de nagel dat werkt als een beschermend schild. Het verbindt de bovenste laagjes van de nagels. De conditie van de nagels wordt zichtbaar en voelbaar verbeterd. Uw nagels worden beschermd, verstevigd en hersteld. Het splijten van de nagels stopt en witte vlekjes kunnen verdwijnen. Doordat de IBX formule zich hecht binnenin de nagelplaat vormt het een blijvende toevoeging aan de nagel.

IBX hoeft niet verwijderd te worden bij een volgende behandeling. Er wordt een nieuw laagje aangebracht die opnieuw in de nagelplaat dringt.
Het product kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel extra bescherming te bieden.

IBX is ook een ideale basis voor een mooie (met nagellak of gellak) gelakte nagel. Kortom een geweldige aanvulling op uw manicure behandeling.

Voor wie is IBX geschikt?

Created with Sketch.

IBX is geschikt voor dames en heren die de conditie van de natuurlijke nagels willen verbeteren en de nagels willen versterken.

Het is geschikt voor personen die geen nagellak (nagelverharders) en kunstnagels willen of kunnen dragen vanwege bijv. hun werk. Het product is onzichtbaar aan de buitenkant. IBX werkt IN de nagel en ligt niet OP de nagel.

IBX is ook zeer geschikt voor dames en heren die veel met handen in het water zitten zoals kappers (IBX werkt waterafstotend). IBX kan de nagels van nagelbijters ondersteuning geven om mooi en gezond te groeien.

IBX behandelingen worden uitgevoerd bij personen vanaf 16 jaar oud.
IBX is niet geschikt voor personen met een acrylaatallergie.

Frequentie van de behandeling


1 – Wekelijks
• Beschadigde en zeer dunne nagels
• Beschadigde en splijtende vrije randen
• Ernstig geribbelde en broze nagels of verticale scheuren
• Na (onjuiste) verwijdering van kunstnagels

2 – Elke twee weken
• Nagels die onderweg zijn naar herstel
• Moeite met nagelgroei
• Zwaar gegroefde nagels
• Onder gellak

3 – Elke drie/vier weken
• Als onderhoud om nagels in goede conditie te houden
• Onder gellak
• Mooie natuurlijke nagels met of zonder nagellak

Omdat de conditie van de natuurlijke nagels bij iedereen verschillend is, zullen ook de resultaten en mate van herstel bij iedereen anders zijn. IBX herstelt zolang het gebruikt wordt en daarom is het belangrijk om op tijd terug te komen voor een IBX herstelbehandeling.

Ook persoonlijke verzorging en dagelijkse bezigheden hebben invloed. Het dagelijks gebruik van Dadi’Oil nagel en huid olie is absoluut noodzakelijk! Het aflakken van de nagels met een sneldrogende base (en top coat) wordt sterk aangeraden